loading...
فانونه , جوک , اس ام اس , عکس , کلیپ , فیلم , دانلود آهنگ جدید
آخرین ارسال های انجمن
admin بازدید : 546 سه شنبه 22 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

با دستور زیر یک کباب سنتی خوشمزه درست کنید...

مواد لازم برای کباب سنتی :

 گوشت مخلوط چرخ کرده برای هر سیخ ۷۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
 جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
پیاز  2 عدد برا ی یک کیلو گوشت
زرده تخم مرغ ۱ عدد


طرز تهیه کباب سنتی :
گوشت را به نسبت برابر، نیمی گوسفندی و نیمی گوساله، با هم دو بار چرخ کنید.
برای هر دو کیلو گوشت، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. مجددا آن را چرخ کنید و زرده تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید و ورز دهید.
به این گوشت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد مقداری آب جوش را در ظرفی بریزید و کنار دست خود بگذارید.


برای هر سیخ تقریبا ۷۰ گرم گوشت را بردارید. دست خود را در آب جوشی که اکنون از حد جوش پایین‌تر آمده و گرم است بزنید و گوشت را روی سیخ هدایت کنید (یعنی با دست گوشت را به طور یکنواخت فرم داده و انتها و ابتدای سیخ را با فشار انگشتانتان روی سیخ بچسبانید تا کباب نریزد).


میزان چربی گوشت و ورزدادن کافی، پیش از سیخ کشیدن کباب، دو عامل مهم برای تهیه کبابی باکیفیت است. بهتر است کباب سنتی را روی آتش ذغال تهیه کرده و با نان سنگک و سماق میل کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1555
  • کل نظرات : 200
  • افراد آنلاین : 62
  • تعداد اعضا : 291
  • آی پی امروز : 572
  • آی پی دیروز : 325
  • بازدید امروز : 2,850
  • باردید دیروز : 863
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 12,709
  • بازدید ماه : 12,709
  • بازدید سال : 112,317
  • بازدید کلی : 2,273,902
  • کدهای اختصاصی