loading...
فانونه , جوک , اس ام اس , عکس , کلیپ , فیلم , دانلود آهنگ جدید
آخرین ارسال های انجمن
admin بازدید : 249 سه شنبه 01 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

 

طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات,آموزش درست کردن گرانول کره بادام زمینی و شکلات,گرانول کره بادام زمینی پخت گرانول کره بادام زمینی و شکلات,طرز تهیه خوراکی های انرژی زا,خواص گرانول کره بادام زمینی و شکلات,طرز تهیه گرانول های مقوی,آموزش پخت شیرینی,طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی,

این خوراکی خوشمزه را در فریزرتان نگه داری کنید تا هنگامی که گرسنه شدید خوراکی مقوی در خانه برای خوردن داشته باشید. کره‌ی بادام زمینی، چوب شور، سریال برنج، کنجد و تکه‎های کوچک شکلات، گرانولی کم کالری را برایتان به ارمغان می‎آورند...

مدت زمان نگه داری در فریزر: تا 3 ماه
مقدار برای هر نفر : 1 تکه گرانول شکلاتی
مقدار به دست آمده : 18 تکه گرانول شکلاتی
مدت زمان آماده سازی : 20 دقیقه
مدت پخت مرحله اول : 10 الی 15 دقیقه در دمای 350 درجه سانتی گراد
مدت پخت مرحله دوم : 12 الی 15 دقیقه در دمای 300 درجه سانتی گراد


مواد لازم برای گرانول کره بادام زمینی و شکلات :

 اسپری روغن 1 عدد
جو ¼ پیمانه
 شیره ذرت ¼ پیمانه
 کره بادام زمینی 3 پیمانه
شکر قهوه‎ای 2 قاشق سوپ خوری
کره 2 قاشق سوپ خوری
عسل 1 قاشق سوپ خوری
وانیل ½ قاشق سوپ خوری
نمک 2 قاشق چای خوری
سریال برنج کریسپی ¾ پیمانه
چوب شور خرد شده ¼ پیمانه
جوانه گندم برشته 2 پیمانه
کنجد ¼ قاشق سوپ خوری
تکه‌های کوچک شکلات به مقدار لازم

 

طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات :
فر را روشن کنید و در دمای 350 درجه تنظیم کنید.

داخل یک سینی متوسط را فویل بکشید و آن را با اسپری به روغن آغشته کنید و کنار بگذارید. سپس جو را در سینی پهن کنید و به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند. پس از آن، هم بزنید و بگذارید تا خنک شود. فر را در دمای 300 درجه قرار دهید.

در همین هنگام شیره ذرت، کره‌ی بادام زمینی، شکر قهوه‎ای، کره و عسل را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا کره بادام زمینی و شکر قهوه‎ای آب شوند. مخلوط را از روی حرارت بردارید. وانیل و نمک را به آن اضافه کنید.

در یک ظرف بزرگ جو‎های برشته شده، سریال برنج، چوب شور، جوانه گندم برشته شده و کنجد را با هم مخلوط نمایید.

مخلوط جو را در یک ظرف مناسب ریخته. تکه‎های شکلات را روی آن بریزید و در مخلوط جو فشار دهید. به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن بگذارید تا سرد شود.

تکه ها را بین کاغذ‎ (فویل) بپیچید و در ظرفی قرار دهید که عاری از هوا باشد. می‎توانید تا 3 روز در دمای اتاق یا تا 3 ماه در فریزر نگه داری کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1555
  • کل نظرات : 200
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 291
  • آی پی امروز : 204
  • آی پی دیروز : 567
  • بازدید امروز : 502
  • باردید دیروز : 1,630
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 8,136
  • بازدید ماه : 8,136
  • بازدید سال : 107,744
  • بازدید کلی : 2,269,329
  • کدهای اختصاصی